Policija objavila fotku traženog razbojnika, valjamo se od smijeha na komentare žena

"Tata, ja sam zaljubljena u kriminalca", napisala je jedna od žena, dok je druga žena poručila kako ima lisice.

Britanska policija uhitila je osuđenog provalnika Jonathana Cahilla, čiju su fotografiju na društvenim mrežama objavili prošlog tjedna u nadi da će ga vratiti u zatvor nakon sumnje da je prekršio uvjetnu slobodu.

Izazvao je više od 95.000 komentara, uglavnom žena koje su se nudile da pomognu u pronalaženju – ali, iz drugačijih razloga, piše Washington post.

“Tata, ja sam zaljubljena u kriminalca”, napisala je jedna od žena, dok je druga žena poručila kako ima lisice.

Neki od drugih komentara bili su:

“Ako ga pronađem, mogu li ga zadržati?”, “Koji je njegov zločin? Slamanje srca?”, “Trebalo bi ga biti lako pronaći, pola žena u West Yorkshireu ga sada juri”…


U vrijeme kada je njegova fotografija postala viralna, suočavao se s pet optužbi zbog oružja, a jedan od zaposlenika policije ga je nazvao “jednim od najnasilnijih kriminalaca u ovom području”.

Jedno vrijeme je radio i kao model.

Policija je zbog silnih komentara morala izbrisati cijelu objavu, samo su kasnije objavili da je priveden i da se nalazi u zatvoru – bez objave fotografije.

Iako policija nije komentirala ove komentare, analitičar društvenih medija Matt Navarra rekao je kako je fascinacija takvim muškarcima, usprkos tome što su kriminalci – “čudan fenomen”.

SOURCEBild.ba
Previous articlePlenković o Čovićevom govoru u Narodnoj skupštini RS-a: “Vidim da iz HDZ-a BiH traže ispravku”
Next article“Znate na što to meni sliči, kao kad je Mujo igr’o poker…”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments