Popularni glumac poentirao: Bave se tipom koji je prošao gol ispred kazališta, a ovaj ukrao 100 milijuna i još govori “nisam, Allaha mi”

"Ovo je psihološka tortura koja oštećuje ljudski duh, pa čak i ljudske vrline."

Foto: Arhiva

Senad Bašić, glumac široj javnosti poznat po ulozima Faruka u popularnoj seriji Lud, zbunjen, normalan, dao je intervju sarajevskom sarajevskom Raportu iz kojeg izdvajamo komentar o političkoj situaciji u BiH. Ostatak možete pročitati na poveznici .

“Iskren da budem, jako rijetko pratim politiku jer ne mogu više gledati tu okupaciju medija koju su napravili političari. Brat mi živi u Kopenhagenu, nema pojma tko je premijer, a samo nekada čuje da je neki ministar koristio privatni mobilni telefon za neki razgovor i onda ga Parlament natjera na ostavku, a radilo se o 50 eura.Mi imamo premijera na optuženičkoj klupi.Mislim da želim što želim reći.

Političari su doveli svoje ljude u medije i napravili ih svojim plijenom. Upalite bilo koji televizijski program, kako domaći, tako i regionalni, samo će iskočiti Zoran Milanović, Aleksandar Vučić, ali i ovi naši. Najveća istina je ono iskakanje iz frižidera. Naši političari isto izlaze iz frižidera.

Političari one koje postave moraju imati hrabrosti da im ne daju prostor toliki jer udaviše narod, omladinu… Ovo je psihološka tortura koja oštećuje ljudski duh, pa čak i ljudske vrline. O čemu oni pričaju i čime se bave? Oni se bave je li ovaj gol prošao ispred Narodnog kazališta, a ovaj ukrao 100 milijuna. Ako moram birati onda ću ovo što je gol šetao, a nisam za ovo što je ukrao 100 milijuna i još govori ´nisam Allaha mi´.”

SOURCEBild.ba
Previous articlePri rušenju zgrade Žitoprometa u Mostaru skoro se dogodila tragedija, pogledajte rubnu situaciju
Next articleSusjedi se dive legendarnom hrvatskom braniču: “Voli Rusiju, uzor mu je Srbin, ne želi otići iako ga tjeraju”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments