Popularni pjevač: Cijeli život sam nosio križ, mlađi sin mi je bio bolestan od početka

Jasmin Stavros progovorio je u novom intervjuu o svom narušenom zdravstvenom stanju te o vjeri koja mu, kako tvrdi, mnogo znači u životu.

Jasmin Stavros (Foto: Davorin Višnjić/Pixsell)

“Operirao sam neke lojne žlijezde, smetale su mi. Izvadili su mi šavove i sve je okej. Imam flastere da ne dođe do neke infekcije. Jedva čekam da dođem do Korčule, da tamo plivam, vozim bicikl, navečer šetati sa ženom, da idemo moliti krunicu. Bez toga nema ništa. Mislim da ću se tek onda oporaviti i biti u punoj snazi”, rekao je za IN Magazin.

“Puno stvari mi se dogodilo u životu baš uz tu krunicu. Žena i ja smo bili na moru, u našoj kući, svaki dan smo molili krunicu milosrdnog Isusa i u tri sata smo odlazili do jedne kapelice gdje je bio jedan ogromni teren. Kao da je to bila jedna Božja providnost, mi smo to našli, kupili, uredili, doveli u kulturu, napravili sebi kućicu od 7 tisuća kvadrata. Ta krunica je bila povezana s tom kućom, koja nam danas deset puta više znači nego kuća kraj mora”, otkrio je.

“Nažalost sam cijeli život nosio križ, mlađi sin mi je bio bolestan od početka. Ali Bogu hvala, on je živ, žena je živa i zdrava, stariji sin isto. Svi smo na okupu, veselimo se kad se nađemo, družimo. Uz malo para smo svi sretni i zadovoljni”, zaključio je.

SOURCEBild.ba
Previous articleDodik dao intervju Rusima, izjednačio je SAO Krajinu s Donjeckom i Luhanskom
Next articleMilanović: Status kandidata Ukrajini treba uvjetovati istim za BiH
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments