Poznata pjevačica testirala se na covid: Lijeva nosnica pozitivna, desna negativna

Foto: EPA

Pjevačica Erykah Badu podijelila je rezultate brzog testa na covid-19 koji je pokazao da je i pozitivna i negativna na koronavirus.

“Nemam simptoma. Testirala sam se na covid-19. Isti stroj. Lijeva nosnica pozitivna. Desna nosnica negativna”, napisala je Badu te dodala da je liječnik prijavio samo pozitivan rezultat. Erykah se tog dana testirala tri puta.

“Ovo je moj treći brzi test u 24 sata. Mi se svi uvijek testiramo prije svakog nastupa. Prije ovog sam se testirala dva puta i lijeva nosnica je bila pozitivna, a desna negativna. Moramo istražiti ove testove, želim svoj novac natrag”, dodala je kasnije uz snimku, a objavila je i rezultate testova kao dokaz.

Inače, nedavno je sličnu stvar o brzim testovima objavio i Elon Musk.

Čelnik tvrtke Tesla Inc. Elon Musk objavio je da je četiri puta testiran na koronavirus istog dana te su dva testa bila pozitivna, a dva negativna.


“Nešto se sumnjivo događa. Danas sam četiri puta testiran. Rezultati dva puta pozitivni, dva puta negativni. Isti stroj, isti test, ista sestra. Brzi antigenski test od BD-a”, tvitao je Musk, vjerojatno misleći na brzi test tvrtke Becton Dickinson and Co.

Becton Dickinson je u rujnu objavio da istražuje izvješća američkih domova za starije o lažno pozitivnim rezultatima testa te tvrtke na koronavirus.

Bild.ba

Previous articleIzetbegović: “Birajte one koji dobro rade, a ne one koji dobro pričaju”
Next articleU Hrvatskoj 2365 novozaraženih, umrle 43 osobe