‘Prva ljubavnica Rusije’ pojavila se u Moskvi. Otvoreno podržala rat u Ukrajini: ‘Svaka obitelj ima svoju ratnu priču’

Brojni ukrajinski dužnosnici pozvali su zapadne zemlje na uvođenje sankcija Alini, ali do toga još uvijek nije došlo.

Alina Kabajeva | Izvor: Profimedia

Alina Kabajeva, bivša gimnastičarka i navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina pojavila se nedavno u Moskvi i otvoreno podržala rat u Ukrajini.

Iako je većina svjetskih medija prenijela da se Kabajeva nalazi u Švicarskoj, zajedno sa svojom djecom, ona se prije nekoliko dana pojavila u Moskvi.

Bivša gimnastičarka otvorila je festival koji nosi naziv „Alina“ u njenu čast i poslije dugog vremena dala izjavu za medije koji već mjesecima pokušavaju da otkriju detalje o njenom životu.

Kabajeva je tom prilikom stajala ispred zida na kom se nalaze slova “Z” koja su postala simbol ruske agresije na Ukrajinu. Pored toga, ona je otvoreno govorila o razlozima zašto podržava “specijalnu vojnu operaciju” u Ukrajini, piše Nova.rs.


“Svaka obitelj ima neku ratnu priču, na takvom području živimo. Mnogim ruskim sportašima je zabranjeno natjecanje u svijetu, što je nepravda. Mi smo godinama gledali kako se vrši genocid u Donbasu, zbog toga je Rusija morala reagirati”, rekla je žena u javnosti označena kao “prva ljubavnica Rusije”.

Skrivanje, djeca i intrige

Iako je tijekom sportske karijere Kabajeva uživala u pažnji javnosti, u jednom trenutku je prestala da se pojavljuje na javnim događajima.

Tada se uveliko spekuliralo o njenoj vezi sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, s kojim navodno ima i troje djece. Ona posljednjih godina živi u Švicarskoj i rijetko kada odgovara na pozive medija.

Brojni ukrajinski dužnosnici pozvali su zapadne zemlje na uvođenje sankcija Alini, ali do toga još uvijek nije došlo. Sjedinjene Američke Države imale su plan da se u novoj rundi sankcija nađe i Alinino ime. Međutim, iz straha kako će na to reagirati Vladimir Putin Stejt department je odustao od namjere sankcionisanja “prve ljubavnice Rusije”.

SOURCEBild.ba
Previous articleParlamentarni zastupnik optužen da je gledao porniće preko mobitela na poslu. Stranka ga je odlučila suspendirati
Next articleBritanski ministar obrane: Putin bi sljedećih dana mogao objaviti Treći svjetski rat. Ne bih se iznenadio da to bude na Praznik rada
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments