Radionica ‘Napadni paniku – pobijedi anksioznost!’ u Mostaru

Sve radionice i individualno savjetovanje su besplatni, a adolescenti im se mogu obratiti putem društvenih mreža

Radionica na temu ”Napadni paniku – pobijedi anksioznost!” bit će održana u petak, 17. prosinca, u 17:00 sati u prostorijama Centra za djecu, mlade i obitelj – SPES u Zagrebačkoj ulici 8 u Mostaru.

“Ako želite saznati nešto više o anksioznosti te na koji način se možete izboriti s anksioznosti i napadima panike, onda vas pozivamo da skupa s nama otkrijete ‘supermoći’ koje možete iskoristiti”, navode iz SPES-a.

Prijave primamo isključivo putem e-maila: [email protected] ili putem Instagram stranice @savjetovanje_za_adolescente. Broj mjesta je ograničen!

Za sve oni koji ne znaju, Savjetovanje za adolescente u sklopu programa Happy Friyay započelo je s djelovanjem prošle godine, a nastavlja i ove godine. Djeluje pod okriljem Centra za djecu, mlade i obitelj – SPES, namijenjeno je mladima od 13 do 18 godina.

“Nastalo je nakon što smo uvidjeli kako je upravo ova dobna skupina najzapostavljenija u našoj sredini kada je riječ o mentalnom zdravlju. Cilj nam je, kroz radionice i individualni rad, razvijati i jačati određene vještine koje će pomoći za suočavanje s problemima s kojima se adolescenti susreću”, navode iz SPES-a.


Program za adolescente vode psihologinje Dijana Majić i Ana Artuković, s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima.

Sve radionice i individualno savjetovanje su besplatni, a adolescenti im se mogu obratiti putem društvenih mreža Instagram stranice @savjetovanje_za_adolescente i e-maila [email protected]

SOURCEBild.ba
Previous articleČović za RTL: Bez izmjena Izbornoga zakona nema preduvjeta za organiziranje izbora iduće godine
Next articlePotvrđene kazne Širokom i Zrinjskom zbog generala Praljka
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments