Ravnatelj CNN-a Jeff Zucker podnio ostavku zbog veze s kolegicom

Allison Gollust, bivša glasnogovornica Andrewa Cuoma, dala je izjavu u kojoj potvrđuje da je u vezi sa Zuckerom, piše The New York Post.

Ravnatelj CNN-a Jeff Zucker iznenada je dao ostavku nakon što je priznao da je u vezi s kolegicom. Zucker je za tu poznatu televizijsku mrežu radio devet godina, piše AP.

Zucker je kazao kako je priznao da je u toj vezi u sklopu istrage o Chrisu Cuomu, bivšem voditelju CNN-a koji je otpušten nakon što je otkriveno da je pomagao svome bratu, tadašnjem guverneru New Yorka, Andrewu Cuomu, dok se protiv njega vodila istraga o seksualnom uznemiravanju.

“Tražili su od mene da kažem kada je sve počelo, ali to nisam napravio. Bio sam u krivu”, napisao je Zucker i dodao kako bi mu bilo draže da je njegov mandat završio drugačije, ali da je “sve to bilo nevjerojatno iskustvo i da je volio svaku minutu svog posla”, prenosi Index.

Allison Gollust, bivša glasnogovornica Andrewa Cuoma, dala je izjavu u kojoj potvrđuje da je u vezi sa Zuckerom, piše The New York Post.

“Jeff i ja smo bliski prijatelji i profesionalni partneri više od 20 godina. Nedavno se, tijekom pandemije, promijenila priroda našeg odnosa”, rekla je Gollust.


SOURCEBild.ba
Previous articleJergović: Iz Sarajeva me napadaju što sam Hrvat, iz Zagreba jer sam Bosanac
Next article‘Milanović govori racionalno i točno, a Čović je prijatelj i Bošnjaka i Srba’
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments