Širokobriješka glumica ohrabruje majke: Cice gore i ne daj nikom da ti skine osmijeh

Tekst glumice Marijane Mikulić oduševio je mnoge njene pratiteljice koje imaju djecu.

“Pa mi je nekad super… A nekad žao što nas ima još takvih/ovakvih, kojima na dane dojadi sve, iako imamo sve – dom, posao, vezu/brak, zdravu djecu… uredno vidim da najviše oznaka kao sadržaj koji im se sviđa ima – kada te žene progovaraju o takozvanim tabuima. Od toga dal doje ili daju bočice, imaju li dadilje ili sve same, rade ili su doma sa svojim blagom jedinim na svijetu, do toga kako obožavaju svoju djecu ali kako im je teško nekad i dosta svega, i kako im idu na prek**c netraženi i neželjeni dobronamjerni savjeti (joj takvi su mi najdraži). Sve se mahom žene prepoznaju i komentiraju, svi dijelimo taj nelagodni osjećaj spram savršenih uvijek superskuliranih koje šakom i kapom dijele neželjene savjete. Ko su uopće te žene, jel postoje uistinu? ili zapravo samo liječe svoje frustracije nabijajući drugima osjećaj neuspjeha i manje vrijednosti? Otkud uopće ta potreba dociranja i pametovanja mami, često i od nepoznatih, nejasno”, napisala je Marijana.

“Poruka tebi, da tebi, koja si danas odlučila ne kuhati nego djeci dati sendvič, tebi koja si danas sve samo iz sušilice pukla u ormar, i tebi koja ni ne znaš gdje ti je pegla, poruka tebi koja danas nije uspjela s djecom izaći van jer si premorena, tebi koja si povisila ton jer petstotisućiti put moraš zvati da se probudi, obuče, počne jesti, tebi koja vodiš borbe samo tebi znane – super si! Točno takva kakva jesi, super si! Nitko drugi tvojoj djeci ne bi bio bolja mama, ne, ni susjeda Milka koja svaki dan kuva i ručak i večeru, ni skulirana zen mater iz razreda, ni tvoja prija Marija koja nikad ne podiže ton”, poručila je pratiteljicama.

“TI SI TA! Jedna jedinstvena! Cice gore, pardon, glavu, i ne daj nikom da danas skine samozadovoljni osmijeh s tvog lica! Cause, You are simply the best!” zaključila je i izazvala brojne komentare oduševljenja.


“Danas mi je baš ovo trebalo, hvala ti”, “Našla sam se u svakoj rečenici”, poručile su joj pratiteljice.

Inače, Marijana je majka tri sina, a ranije je progovorila o razvojnim poteškoćama najmlađeg, Jakova.

Bild.ba

Previous articleKomšić i Džaferović: Ako ne reagira međunarodna zajedica, reagirat će državne snage, i to pod svaku cijenu
Next articleBoban zadao težak udarac blagajni AC Milana, morat će mu isplatiti lijepu svoticu
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments