Širokobriješka zvijezda prošla dalje. Ceca: ‘Ti toliko dobro izgledaš da me baš briga šta pjevaš, muški mozgovi razmišljaju kao ja’

Nakon završenog nastupa, žiri se osvrnuo na Antonijin izgled.

Antonija Čerkez | Izvor: Zvezde granda

Antonija Čerkez (25), širokobriješka pjevačica prošla je u sedmi krug glazbeno zabavnog showa Zvezde Granda.
Širokobriježanka je nastupila sa Almirom Delićem (35) iz Maglaja, no ovaj put nisu dobili direktan prolaz dalje.

Antonija je dobila pet glasova žirija, a Almir četiri, tako da se Antonija tek kroz baraž plasirala u sljedeći krug natjecanja.

Marija Šerifović, glazbenica i članica žirija ”Zvezde Granda” nije dala glas kandidatima i izjavila je kako po njezinom mišljenju nijedan nastup nije bio senzacionalan za sedmi krug.

Čerkez je natjecateljica iz tima Dragana Stojkovića Bosanca, a ovog puta predstavila se sa pjesmama ”Više smo od prijatelja” (Nina Badrić) i Crveni lak (Sanja Đorđević).

Izvor: Zvezde granda

Nakon završenog nastupa, žiri se osvrnuo na Antonijin izgled.


“Ja obožavam tu tvoju energiju, vedrinu i osmijeh na sceni. To te zapravo i izvadilo večeras i zato imaš pet glasova. Malo mudrije biraj repertoar ako prođeš dalje”, bio je savjet od Ane Bekute.

“Antonija ti toliko dobro izgledaš da me baš briga šta pjevaš, ja pretpostavljam da muški mozgovi razmišljaju kao ja. Lijepa, mlada, zgodna i energična, sve što treba ovoj sceni. Ja bih tebi dala neke veselije pjesme, malo više da koketiraš”, kazala je Ceca.

Uz Antoniju nakon baraža svoje mjesto za naredni krug natjecanja izborili su: Mirza Karabegović, Aleksandar Simić, Saša Žderić i Ivana Dimkovski.

SOURCEBild.ba
Previous articleRast cijena ne prestaje: Ogromno poskupljenje građevinskog materijala, stiropor skuplji za skoro 10 posto
Next articlePutin će uskoro pod nož zbog teške bolesti? Navodno će predati vlast šefu špijuna i glavnom arhitektu invazije na Ukrajinu
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments