Srpska manekenka tvrdi da joj se upucavao CR7: Odmah smo kliknuli, njemu nisu bitni slava i novac

Naime, Srpkinja je upoznala Ronalda 2016. godine kada je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Irinom Shayk koja je kao i Kristina bila ‘Viktorijin anđeo’.

Kristina Perić (Foto: Instagram)

Atraktivna srpska manekenka Kristina Perić (26) tijekom gostovanja u emisiji Amigi G Show otkrila je detalje razgovora sa slavnim portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom.

– Ronaldo mi je zbilja pisao na Instagramu, ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfie, razmijenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije dogodilo. Imamo zajedničke prijatelje i vjerujem da se zbog toga javio – ispričala je Kristina koja nije krila da je bila oduševljena kada joj se Ronaldo javio.

Naime, Srpkinja je upoznala Ronalda 2016. godine kada je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Irinom Shayk koja je kao i Kristina bila ‘Viktorijin anđeo’.

Srpska manekenka neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu djevojku, a upravo je to bio razlog zbog čega ju je jedan od njezinih prijatelja poželio predstaviti Portugalcu.


– Prijatelj mi je rekao da me mora predstaviti Ronaldu jer sam gotovo identična kao Irina – rekla je tada Kristina nakon čega je dodala:

– Odmah sam ‘kliknula’ s Ronaldom jer njemu nisu bitni slava i novac. Ponašao se kao normalan dečko iz susjedstva. Nažalost, nismo imali puno vremena za druženje.

SOURCEBild.ba
Previous articleIzetbegović se u Mostaru družio s prvacima ARBiH, zaključili su da moraju biti “na oprezu”
Next articleUznemirujuća snimka: Indijski policajci krvnički tukli muslimanske zatvorenike
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments