Što mislite tko je izgradio ovaj prelijepi spomenik?

Mateo Marić, predsjednik Hrvatske udruge mladih Središnje Bosne, kazao je kako spomenik treba poslati snažnu poruku svima.

Foto: Fena

Članovi Hrvatske udruge mladih Središnje Bosne danas su u Vitezu svečano otkrili jedan nesvakidašnji spomenik. Riječ je, naime, o spomeniku ljubavi.

Mateo Marić, predsjednik Hrvatske udruge mladih Središnje Bosne, kazao je kako spomenik treba poslati snažnu poruku svima.

“Hrvatska udruga mladih u Središnjoj Bosni već godinu dana radi na spomeniku ljubavi koji smo danas svečano otkrili. On će slati jednu dobru poruku s kojom ćemo promovirati ljubav. Ljubav nije izgubljena, iako danas imamo užurbani ritam života. Poneki ljudi zaborave na ljubav, ali trebamo je zajedno dijeliti jer je dijeljenje najvažnija osobina ljubavi”, kazao je Marić.

Ana Marija Omazić, članica Udruge, kazala je kako je upravo ljubav pokretač svega.

“Srcem smo pokazali da nas ima, ostajemo tu i želimo reći da je Vitez središte ljubavi kao što je središte Središnje Bosne. Nadamo se da ćemo fotografije sa ovog spomenika često viđati na društvenim mrežama. Ljubav je pokretač svega. I djecu, članove Udruge, kroz radionice to učimo”, rekla je Omazić.


SOURCEFena
Previous articleDesnica pobijedila na izborima u Švedskoj, premijerka Andersson podnijela ostavku
Next articleOzlijeđena djevojčica u nevremenu u Čazmi, evo što je sve uništeno
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments