Svjetski prvak F1 posjetio Rimca: “Mate, ti si s drugog planeta”

Izvor: Index

Nico Rosberg, bivši njemački vozač koji je 2016. osvojio naslov prvaka Formule 1 i samo pet dana kasnije objavio odlazak u mirovinu, apsolutno je oduševljen Rimcem i njegovim električnim automobilima.

Rimac i Rosberg upoznali su se prije nekoliko godina, a vozački as oduševio se modelom C_Two, koji je ljetos i kupio. Rosberg je nedavno posjetio sjedište tvrtke Rimac Automobili u Svetoj Nedelji, a Mate Rimac uveo ga je u svijet proizvodnje svojih električnih automobila. “Ovo je kao Formula 1, ti si s drugog planeta”, rekao je Rimcu Rosberg, prenosi Index.

Rosberg je na svom YouTube kanalu s oko 868 tisuća pretplatnika zatim objavio prve dojmove iz Rimčeve tvornice, a jučer je objavio novi video u kojem je dogovarao detalje izgleda svog vlastitog primjerka superautomobila.

Dvojac je zatim razgovarao o svojim omiljenim automobilima, a Rosberg je rekao kako je njemu omiljen LaFerrari (Rimcu drugi najdraži), no istaknuo je kako bi se to moglo promijeniti kad dobije svoj C_Two.

Na Instagramu i Facebooku, gdje Rosberg ima oko 4 milijuna fanova kombinirano, Nijemac ih je pitao koju boju da odabere za svoju novu jurilicu.

Bild.baKomentari

Next Post

Beroš: Bilo bi dobro da covid napada samo ministre

Ned stu 22 , 2020
"Bolest ne diskriminira, svi ćemo nekada oboljeti od neke bolesti. Bilo bi dobro da ova bolest napada samo ministre, jer bi tako brzo riješili problematiku, ali nije tako", rekao je Beroš.