Tanja Savić progovorila o vezi sa Draškom Stanivukovićem

Pjevačica Tanja Savić oglasila se nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banje Luke, Draškom Stanivukovićem.

Pjevačica Tanja Savić oglasila se nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banje Luke, Draškom Stanivukovićem.

“Ne želim komentirati ništa. Ne bih, ništa ni demantirala. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije”, počela je Tanja.

“Ako bilo što budem izjavila, opet će to biti, znate ono… Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara. Pogotovo zbog nje”, nastavila je ona i dodala:


“Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja pravo sačuvati  privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Što god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svatko tko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, ‘sjaši Kurta, uzjaše Murta’, je l? Znači to je njen moto u životu! To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto”, poručila je Savić, prenosi Blic.

Podsjećanja radi, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa “izvijesnim, mladim političarem iz BiH, a nije riječ o Miloradu Dodiku”.

“Sve se to navodno dogodilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, točnije treću vezu. Ljetnju avanturu” objasnila je Jovana.

Bild.ba

 

Previous articleArminu Vrači i Jusufu Penavi ne piše se dobro
Next articleAko ste mislili da vam je dan loš, sad su najavili i poskupljenje plina
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments