Trump o Meghan Markle: Želim Harryju puno sreće s njom u braku, trebat će mu

Trump o Meghan Markle: Želim Harryju puno sreće s njom u braku, trebat će mu

Princ Harry i Meghan Markle prvi put su se zajedno pojavili na televiziji otkako su se preselili u Sjedinjene Američke Države.

Tijekom gostovanja na Time TV-u govorili su o važnosti glasanja na izborima u studenom, kao i o borbi protiv govora mržnje na društvenim mrežama.

Iako u govoru nisu zauzeli stranu, nego su se trudili ostati neutralni, dalo se naslutiti da će svoj glas dati Joeu Bidenu

To je, čini se, zasmetalo Donaldu Trumpu pa je cijelu situaciju prokomentirao u svom stilu.

“Ionako nisam obožavatelj Meghan Markle. Također, želio bih reći još ovo, a to sigurno nije prvi put da to čuju: Želim Harryju puno sreće s njom u braku jer će mu sigurno trebati“, kazao je Trump na konferenciji za medije u Bijeloj kući.

Tijekom gostovanja Harry je pozvao glasače da odbace govor mržnje, pogrešne informacije i negativnost na društvenim mrežama, dok je Meghan predsjedničke izbore proglasila najvažnijima u životu.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji navode kako se ovo nije nimalo svidjelo kraljici jer su miješanjem u politiku prekršili kraljevski protokol.

Buckinghamska palača također se ogradila od Harryjevih izjava rekavši da vojvoda nije radni član kraljevske obitelji te su njegovi komentari opisani kao osobni stav.

Bild.ba