U Hercegovinu uskoro stiže jedna od najvećih jugoslavenskih rock zvijezda: evo gdje će nastupiti Željko Bebek

Bebekov je koncert treći u nizu koncerata u Herceg Etno selu u sklopu programa #koncertigodine

Bebek
Željko Bebek: Foto PR

Željko Bebek, rock ikona naših prostora održat će 12.08. svoj koncert u amfiteatru Herceg Etno sela, s početkom u 21 sat. Ovo je ujedno i prvi put da će Bebek zapjevati u Međugorju, a na sceni će mu se pridružiti Bebek bend i njegov sin Zvone Bebek, istaknuti i vrlo talentirani gitarist benda. Zvone je nedavno s tatom Željkom snimio duet “Kakv otac, takav sin”, pa Željko ponekad zna reći u šali da će mu Zvone biti i “gost” na koncertu.

Prepoznatljiva boja glasa, jedinstven karakter i neodoljiv šarm Bebeka su učinili jednom od najvažnijih i najutjecajnijih ličnosti glazbene scene naših prostora, a koncert u Međugorju koji nas očekuje 12.08. zasigurno će biti nezaboravni glazbeni događaj za sve generacije publike.

Hitovi „Tijana”, „Oprosti mi što te volim”, „Da je sreće bilo“, „Laku noć svirači”, „Žuta ruža”, „Dabog da te voda odnijela” obilježili su njegovu solo karijeru, a zapjevat će ih na predstojećem koncertu, uz sve one novije uspješnice „Ono nešto naše”, „Gdje sam bio“, „Ja po kafanama“, „Kupit ću nam sat” i aktualne singlove „Kćeri moja”, „Kakav otac, takav sin“, i mnoge druge. Na set listi jedinstvenog spektakla u Međugorju naći će se, dakako, i bezvremenski hitovi Bijelog dugmeta.

Ovim koncertom Željko Bebek započinje i svoju ljetnu mini-turneju u Bosni i Hercegovini, a samo dan nakon međugorskog koncerta, 13.08., Bebek će održati veliki koncert u Sarajevu, u Domu mladih!


Željko Bebek, originalni pjevač Bijelog Dugmeta koji je u svoj prvi bend Kodekse svojedobno doveo Gorana Bregovića, uistinu je najveće pjevačko ime naših prostora, a njegova sjajna karijera traje skoro 50 dugih godina.

Ne propustite priliku biti dio ovog glazbenog spektakla uz Željka Bebeka na najljepšoj hercegovačkoj ljetnoj pozornici.

Bebeka u Međugorje dovodi agencije iDEA Event u sklopu ovoljetnih koncertnih programa #koncertigodine, a partneri koncerta su Elektroprivreda HZHB i Jack Daniels.
Ulaznice za koncert mogu se kupiti na recepciji Herceg Etno sela, info pultu Mepas mall-a i online putem sustava kupikartu.ba.

Pripremite se za noć rocka, zabave i plesa 12.08. uz Bebekovu neiscrpnu energiju, karizmu i bezvremenske hitove!

VIABild.ba
SOURCEBild.ba
Previous articleStrava u Bosni: nasilnici napali hrvatsku obitelj, presjekli im put, lupali po autu, pozivali na tuču
Next articleLovren izjavom raspametio srpske medije: ‘kakva moćna poruka hrvatskog asa, neka im je sve objasnio’
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments