U kvizu Potjera natjecatelji prvi put osvojili iznos u eurima, Vukorepa nije uspio dostići 14 koraka

Natjecateljica Bruna se nasmijala uz opasku kako će se morati namučiti dok iznos preračuna u eure, a iz ekipe je ranije ispao Marko

Potjera
Potjera, HRT, foto: Bild.ba

Na HRT kvizu Potjera ekipa je večeras uspjela prvi put osvojiti nagradu u eurima. Hrvoje, Bruna i Igor pobijedili su lovca Mladena i osvojili 9 i pol tisuća eura. Imali su 14 točnih odgovora i Vukorepa bi ih bio stigao, međutim, uspjeli su iskoristiti nekoliko njegovih grešaka i vratiti ga korak unatrag pa mu je iscurilo vrijeme. Igor je bio debitantn, ali zato Hrvoje nije.

“Nema tog kviza u kojem ja mogu izgubiti više od šest puta”, rekao je natjecatelj Hrvoje našalivši se na vlastiti račun s obzirom na to da je u Potjeri “pao” već pet puta, piše portal Bild.ba.

Natjecateljica Bruna se nasmijala uz opasku kako će se morati namučiti dok iznos preračuna u eure, a iz ekipe je ranije ispao Marko, poduzetnik iz Osijeka koji nije uspio obraniti 4000 eura i otići u završnu Potjeru. Inače, u ponedjeljak, 2. siječnja, emitirana je prva Potjera u kojoj se natjecatelji bore za eure umjesto dosadašnjih kuna. Za jedan točan odgovor natjecatelji dobiju 500 eura umjesto dosadašnjih 3 i pol tisuće kuna.

SOURCEBild.ba
Previous articleDjevojka iz središnje Bosne pisala Gvardiolu, on joj poslao pusu
Next articleMuke nakon uvođenja eura: Evo tko vam je kriv ako u nekoj birtiji u Hrvatskoj budete oderani za cijenu kave
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments