U Livno početkom kolovoza dolaze brojne glazbene i sportske zvijezde na humanitarni spektakl, Mate nakon 2 godine opet na pozornici!

"Pjevajmo i navijajmo u Livnu 11. kolovoza od 18 sati", poručili su.

Foto: PR

Zlatko Dalić i prijatelji u suradnji s NK Trolav iz Livna ove će godine, ovome kraju i svome narodu, podariti humanitarni glazbeno sportski spektakl “ŠAMPIONI SRCA”, koji će se održati 11. kolovoza u Livnu na stadionu NK Troglav.

“Šampioni srca”, poznati sportaši, glazbenici, glumci, gospodarstvenici i drugi svojom će nazočnošću i nastupom iskazati svoju humanost i ljubav prema ljudima podupirući rad humanitarnih udruga i institucija koje se brinu o razvoju ovoga kraja.

Tako će, kao glavni cilj ovog humanitarnog događaja, biti prikupljanje novčanih sredstva za pomoć u radu udrugama: “Kap ljubavi” iz Tomislavgrada i “PUŽ” iz Livna, kao i prikupljane pomoći za obnovu hrvatskog doma “Stjepan Radić” u Šujici.


Početak programa ovog humanitarnog događaja predviđen je u 18.00 sati na stadionu NK Troglav kada će se odigrati nogometna utakmica između nogometnih ekipa “Humane zvijezde Hrvatske” predvođene predsjednikom Udruge Miroslavom Bićanićem i ekipe “Livno i prijatelji” koju će predvoditi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Olić, Mandžukić, Ćorluka…

Bivši nogometaši s vrlo uspješnim i zapaženim karijerama, među kojima i mnogi bivši hrvatski reprezentativci poznati su po svojoj spremnosti da se odazovu događajima ovakvog karaktera. Pa su svoju nazočnost i nastup najavili: Ivica Olić, Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar, Dražen Ladić, Antony Šerić, Stipe Pletikosa, Goran Vlaović, Boris Živković, Mario Stanić, Joe Šimunić, Amir Kazić Leo, Slaven Knezović “Grof”, Željko Mavrović i mnogi drugi…

Mate Bulić nakon dvije godine opet na sceni…

U 20.00 sati uslijedit će glazbeno zabavni program gdje će nastupiti: Livanjska glazbena grupa “Macao Band”, poznati youtuberi i zabavljači “Jure i Mate”, te glazbene zvijezde: Dražen Zečić, Tiho Orlić, Ivana Marić, Amir Kazić Leo, Teška industrija, Dalmatino, Željko Bebek te Mate Bulić, na čiji poziv su se i odazvali svi ovi glazbenici. Mate će nakon više od 2 godine zapjevat publici neke od svojih najpoznatijih hitova.

Ulaznice za humanitarni glazbeno sportski spektakl “Šampioni srca” uskoro će biti u prodaji u Livnu i u svim okolnim mjestima. Pokrovitelji ovog humantarnog događaju su Vlada Hercegbosanske županije i Grad Livno, a glavni sponzor je Eko Stridon d.o.o. iz Tomislavgrada.

“Šampioni srca” otvorili su svoja srca, a organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da svojim dolaskom i nazočnošću uzvrate ljubav i daju potporu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Pjevajmo i navijajmo u Livnu 11. kolovoza od 18 sati”, poručili su.

SOURCEBild.ba
Previous articleMiriše na novce: Vlada Hercegbosanske županije potpisala važan ugovor, tiče se Grahova i Glamoča, evo o čemu riječ
Next articlePogledajte kako je Neuer počastio taksista Hazira koji mu je vratio novčanik pun kartica i eura
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments