VIDEO Dašak divljeg zapada u srcu Hercegovine: pogledajte novu nevjerojatnu priču Srećka Stipovića iz Čapljine

Oni ne nose mobitele, ne šalju mejlove, ne surfaju internetom, nego razgovaraju i ručaju u pravom ambijentu kaubojske kantine

Tiho Sušac sa svojim prijateljima izgradio je kaubojsku kantinu prvu takve vrste ne samo u BiH.

Ova kantina nalazi se u srcu Hercegovine uz rijeku Trebižat, nazvavši je Alamo.

Uz kaubojsku odjeću, tekilu i trofejno oružje iz toga vremena uživaju u Divljem Zapadu uz rijeku Trebižat koja je donedavno bila toliko čista da se mogla piti. Ovim potezom željeli su oživjeti svoje djetinjstvo kada su se igrali kauboja i indijanaca, čitali Western romane i gledali kaubojske filmove, piše flash.ba.

Oni ne nose mobitele, ne šalju mejlove, ne surfaju internetom, nego razgovaraju i ručaju u pravom ambijentu kaubojske kantine. Oni jednostavno žive svoj san.


– Radio sam na željeznici godinama i dobio otkaz. Vodio sam sindikat u poduzeću i naravno nisam bio miljenik vladajuće elite. Borio sam se za radnička prava i evo gdje sam završio. Ali ne žalim. Ovo je oduvijek bio moj san a sada ga živim punim plućima – rekao je Sušac.

Dodao je da je uz pomoć prijatelja sagradio prvu kaubojsku kantinu ne samo u BiH nego u cijeloj regiji.

SOURCEBild.ba
Previous articleOpasne optužbe palestinskog dužnosnika: Pogledajte za što tereti državu Izrael i novu vladu!
Next articlePolicija u Njemačkoj na mukama zbog fatalne plavuše iz Bosne: maznula preko milijun eura, sad je traže i nude ogromnu nagradu!
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments