VIDEO Reakcija HRT-ove voditeljice u trenutku potresa oduševila internet

VIDEO Reakcija HRT-ove voditeljice u trenutku potresa oduševila internet

U trenutku potresa u tijeku je bila emisija “U mreži prvog” koju je uredila i vodila Mirjana Grahovac. Kamera je uhvatila trenutak kada se zgrada počela snažno tresti, a gledatelji su mogli vidjeti nevjerojatno smirenu reakciju novinarke HRT-a. Društvenim mrežama odmah se proširila snimka nastala u studiju Hrvatskog radija.

“Nažalost, osjetili smo još jedan malo teži i jači potres”, govori Grahovac dok se sve oko nje trese. “Pretpostavljam da se ovaj jaki potres osjetio i u ostatku Zagreba, a vjerojatno i u široj okolici. Sudeći prema ovome kako je treslo naš stol, pretpostavljam da je potres bio dosta jak”, smireno je rekla voditeljica, prenosi Direktno.hr.

Nakon desetak zastrašujućih sekundi trešnja prestaje, a voditeljica smireno nastavlja s emisijom. “Evo, nastavit ćemo našu emisiju, nemamo u ovom trenutku nikakve sugovornike na liniji koji bi nam mogli reći o čemu se točno radilo. Još ću još jednom reći za naše slušatelje i gledatelje da je ovo zaista bio još jedan jaki potres koji smo osjetili u eteru Prvog programa HR-a”, rekla je Grhovac te sa sugovornikom nastavila razgovor o još jednoj aktualnoj temi – cijepljenju.

Potres u studiju tijekom emisije Hrvatskog radija “U mreži Prvog”:

“Nadam se da je ovo, što se tiče potresa, za sada sve u Zagrebu i okolici”, rekla je Grahovac na kraju snimke.

Bild.ba