VIDEO | Usred Beograda zaorila se ‘Moja Hercegovina’. Širokobriješka pjevačica izazvala lavinu emocija u Zvezdama granda

"Sudac je ipak odlučio da se neće glasati- bez mnogo razmišljanja presudio je Saša koji je rekao koliko su ih oraspoložile.

Dvije ljepotice nevjerojatnih vokala, Antonija Čerkez i Matea Matković, ukrstile su mikrofone u duelu Zvezda Granda i odabirom pjesama izazvale lavinu emocija.

Bosančeva kandidatkinja Antonija, predstavila se pjesmama “Moja Hercegovina” i “Što učinio si ti”, dok je izbor pjevačice iz tima Ane Bekute bio “Tidabudibuda” i Dalmatinski splet.

Tijekom njihovih izvedbi, nevjerojatna energija se širila studijom i krajnji rezultat je bio 6:6 uz dobacivanje: – Bis, bis!

“Samo u Beogradu može da se čuje “Moja Hercegovina” i “Ko ne piva Dalmatinac nije”, i da žiri daje po šest glasova”, rekao je Popović.


Marija je smatrala da su obje zaslužile da prođu direktno dalje, što je podržala i Ceca, ali i publika velikim pljeskom.

“Sudac je ipak odlučio da se neće glasati- bez mnogo razmišljanja presudio je Saša koji je rekao koliko su ih oraspoložile.

Previous article‘Slike iz Ukrajine trebali bi biti svima nama upozorenje, moramo slijediti civilizacijske vrijednosti, moramo razgovarati’
Next articleZelenski: ‘NATO-u nedostaje hrabrosti. Rusija može zauzeti Kijev samo ako ga sravni sa zemljom’
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments