VIDEO Vrsaljko s Pandom pretječe suigrače

Šime Vrsaljko

Šime Vrsaljko caruje društvenim mrežama zahvaljujući fotografiji, a sada i snimci auta s kojim se dovezao na trening Atletica u snijegom zametenom Madridu.

Oluja Filomena izazvala je velike poteškoće u cijeloj Španjolskoj, ali najgore je pogodila glavni grad, na koji se sručila nezapamćena mećava. Zato je odgođena utakmica Atletica i Athletica, a avion koji je Real vozio u Pamplonu zapeo je na pisti.

Kada se oluja smirila, a snijeg prestao padati, igrači Atletica nastavili su trenirati. Međutim, stanje na cestama i dalje je takvo da nogometaši svoje skupocjene automobile čuvaju u garažama, a na odredišta se voze neusporedivo neuglednijim, starijim i jeftinijim, ali iznimno pouzdanim autima.

Vrsaljko je pokazao da su on, Yannick Ferreira Carrasco, Thomas Lemar i Mario Hermoso na trening došli starim modelom Fiata Pande, idealnim autom za zimske neprilike. Nogometaši koji na tržištu zajedno vrijede stotinjak milijuna eura do Atleticovog kampa dovezli su se autom koji se može kupiti za manje od tisuću eura. Međutim, na snijegu je neprocjenjiv.

Hrvatski igrač Atletica objavom fotografije na Instagramu izazvao je lavinu reakcija u lavinama zatrpanoj Španjolskoj, ali i šire.

Sada su on i suigrač Marcos Llorente proširili priču o Pandi koja je osvojila društvene mreže. Objavili su snimke kako Carrasco, Vrsaljko, Hermoso i Lemar u autiću pretječu Llorenteov terenac na cesti M40 koja vodi prema Atleticovom kampu u Majadahondi, piše Index.

Bild.baKomentari

Next Post

Maloljetna pješakinja u Mostaru zadobila teške ozljede nakon udara automobila

Uto sij 12 , 2021
U ponedjelja, 11. siječnja u 20:27 sati dogodila se prometna nesreća na magistralnoj cesti M17, u naselju Mazoljice, u Mostaru.