Vladimir Putin kipti od bijesa, ali ne zbog rata u Ukrajini. Saznao da je njegova ljubavnica trudna?

"Putin je saznao da je njegova ljubavnica opet trudna, a izgleda da to nije bilo planirano”, pisalo je na Telegramu.

Ruski predsjednik Vladimir Putin navodno je bio zaprepašten kada je otkrio da je njegova ljubavnica ponovo trudna, objavljeno je jučer u Moskvi, prenosi “The Sun”.

Putin, koji u listopadu puni 70 godina, navodno već ima najmanje dva sina sa bivšom olimpijskom ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (38).

Iznenađen i povučen

No, nije planirao više djece i rečeno je da je bio “iznenađen i povučen” kada je čuo da sa Kabajevom očekuje novo dijete, prenosi B92.

Izvori su tvrdili i da je Putin bio bijesan kada su se pojavile vijesti dok se spremao da pokaže svoj ratni stroj na Paradi pobjede na Crvenom trgu.


Ruski informativni kanal General SVR Telegram otkrio je tvrdnju da je Alina, inače prozvana najsavitljivijom Ruskinjom, trudna.

“Putin je saznao da je njegova ljubavnica opet trudna, a izgleda da to nije bilo planirano”, pisalo je na Telegramu.

Putin nikada nije priznao vezu s bivšom zastupnicom svoje stranke, a ranije je rečeno da se ona skriva u Švicarskoj.

Lokalne novine objavile su da je tamo 2015. dobila sina, dok je drugog rodila u Moskvi 2019. godine.

Putin je dugo poricao vezu s Kabajevom, koja sada ima 38 godina. Sakrio je navodno tajnu obitelji od javnosti i nije bio prisutan ni na jednom porođaju.

Vjeruje se da je veza Putina i Kabajeve počela 2007. godine. Prethodno je ona osvojila zlato na Olimpijskim igrama 2000., pre nego što je 2001. bila isključena zbog pada na doping testu.

Pojavila se u Moskvi

Kabajeva se prvi put, otkako je počeo rat u Ukrajini, pojavila u javnosti prošlog vikenda u Moskvi i nosila je vjenčani prsten. Ruse je prošlog vikenda iznenadio novi izgled Kabajeve, što je potaknulo raspravu o nedavnoj estetskoj operaciji.

Državni Kosmopolitan rekao je da se “nešto stvarno promijenilo na licu Kabajeve”, dodajući da je “legendarna sportistkinja bila osejtno ljepša”. No novine paze da je ne povezuju s Putinom.

Izvor ovih informacija navodno je osobni prijatelj Kabajeve, koji također poznaje opstetričarku, neimenovanu sovjetsku liječnicu i dugogodišnju švicarsku državljanku koja je emigrirala iz Rusije.

Ona je imala Putinovo puno povjerenje, navode mediji.

SOURCEBild.ba
Previous articleStigao odgovor koji se čekao s nestrpljenjem. Prelazi li Paul Pogba iz Uniteda u City?
Next articleMilanović s predstavnicima Livanjske zajednice o pravima Hrvata u BiH: Što možemo učiniti?
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments