Will Smith se pomirio s glumicom kojoj je uništio karijeru

Izvor: Index

Will Smith napokon se pomirio s Janet Hubert, koja je u prve tri sezone s njim glumila u Princu iz Bel Aira.

52-godišnji glumac zagrlio je kolegicu nakon što su okončali svoj 27-godišnji sukob u specijalnoj emisiji HBO Maxa.

Janet je glumila tetku Viv prve tri sezone showa, no napustila je seriju 1993. godine. Zamijenila ju je Daphne Maxwell Reid, koja je ostala iduće tri sezone, do finala 1996. godine.

Ona i Will javno su se obračunavali tijekom godina, a Janet ga je nazvala egomanijakom i tvrdila kako je on kriv za to što je napustila seriju, dok je Will tvrdio da je ona željela da serija bude Tetka Viv iz Bel Aira.

Riješili su razmirice u posebnom okupljanju povodom 30. godišnjice početka emitiranja serije.

Will se obratio kolegama iz serije i rekao im kako nikad ne raspravljaju javno o Janet, ali kako nije mogao zamisliti okupljanje bez nje. “Pristala je sjesti i razgovarati sa mnom i vidjeli smo se prvi put u 27 godina”, rekao je.

“Puno je prošlo”, rekao je Will 64-godišnjoj Hubert nakon njihovog dugog zagrljaja.

“Tijekom treće sezone ostala sam trudna i puno toga mi se događalo u životu, kao i Willu”, rekla je. Zatim je govorila o svom sinu Elijahu Isaacu te izjavila kako je bila u “vrlo nasilnom braku” s Jamesom Whittenom, od kojeg se razvela 1994. godine.

“Stvari doma nisu bile dobre. Nisam se više smijala ni šalila jer su se događale stvari o kojima nitko ništa nije znao. Postava nije imala pojma što se događalo”, dodala je.

“U to vrijeme njezine trudnoće bio sam osjetljiv, nisam bio pronicljiv. Sad kad sam dobio troje djece, naučio sam neke stvari koje tada nisam znao. Napravio bih puno stvari drugačije. Vidim kako sam joj otežao bivanje na setu”, dodao je.

Janet je zatim rekla kako nije dobila otkaz, već je dobila “jako lošu ponudu” s velikim rezanjem plaće. “Imala sam bebu i muža bez posla pa sam rekla ne. Nisam pristala na tu ponudu”, prisjetila se. “Nisam dobila otkaz, no o tome se puno pričalo. Bila sam zarobljena – što sam mogla napraviti? Rekli su mi samo da će me zamijeniti. Što sam mogla reći? Bila sam duboko povrijeđena”, kazala je.

Glumica je dodala kako se osjećala odbačenom od Hollywooda te istaknula kako su joj rekli da ju je Will “protjerao”.

Smith, koji ima sina Treya (28) s bivšom suprugom Sheree i sina Jadena (22) te kćer Willow (20) sa suprugom Jadom Pinkett Smith, kaže kako sad razumije “bol” koju je Janet proživljavala.

“Oduzeo si mi sve riječima. Riječi mogu ubiti. Izgubila sam sve. Reputaciju, sve, sve…”, odgovorila mu je te dodala kako je nazvati Afroamerikanku “teškom” u Hollywoodu bilo kao poljubac smrti.

Smith joj je zatim zahvalio jer je podijelila to s njim te otkrio kako je mislio da ga ona mrzi, iako je napomenuo da sad vidi koliko joj je bilo teško. “Želim biti netko tko te štiti, ne netko tko pusti pse na tebe”, rekao joj je Will prije dugog i emotivnog zagrljaja.

Janet je rekla kako se osjeća kao da sanja jer je i sama došla riješiti njihove razmirice.

“Tako sam sretan što smo uspjeli pomiriti se i nadam se da i drugi ljudi mogu naučiti nešto iz toga”, rekao je Smith.

Bild.baKomentari

Next Post

Portugal produžava izvanredno stanje za još dva tjedna

Pet stu 20 , 2020
Portugalski parlament glasao je za produženje izvanrednog stanja u zemlji na dva tjedna usred nove pandemije koronavirusa.