Za ovo treba imati jak želudac. Stigao novi horor film Davida Cronenberga

Vidjet ćemo i mnoge ogromne igle i kirurške rane i čovjeka kojim je izraslo desetak ušiju i zašivene su mu oči i usta. Divota.

Majstor tzv. body horora David Cronenberg vraća se žanru u kojem je snimio neke od svojih najpoznatijih filmova.

“Crimes of the Future” smješten je u budućnost u kojoj mnogi ljudi imaju sindrom ubrzane evolucije, što uzrokuje rast novih tjelesnih organa.

U filmu glumi Vigo Mortensen kao Sol Tenser, avangardni izvođač koji pokazuje svoje organe koji se stalno mijenjaju uz pomoć svoje partnerke Kapris (Lea Seduks).

U međuvremenu, Timlin (Kristen Stewart), istraživač iz Nacionalnog registra organa, pokušava istražiti problem, što dovodi do nekih vrlo vrlo uznemirujućih trenutaka.

“Operacija je kao seks, zar ne?”, Timlin šapuće Tensenu.


“Je li?” pita on.

“Mmm”, kaže ona, “znaš da jeste. Kirurgija je novi seks”.

Vidjet ćemo i mnoge ogromne igle i kirurške rane i čovjeka kojim je izraslo desetak ušiju i zašivene su mu oči i usta. Divota.

“Zločini budućnosti” bit će Cronenbergov prvi dugometražni film od “Map to the Stars” iz 2014., a očekuje se njegova premijera na filmskom festivalu u Kanu u maju prije nego što krene u redovnu bioskopsku distribuciju početkom sljedećeg mjeseca.

Pogledajte trailer (upozorenje: uznemirujući sadržaj).

 

SOURCEBild.ba
Previous articleDodik objavio što Amerika uz pomoć Britanaca pokušava u BiH. Ako je ovo imalo istina, ne piše nam se dobro
Next articleAmerički obavještajci: Putin širi rat na Moldaviju, sprema se dug sukob u Ukrajini
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments