Zbog vrućih fotki biciklistica izgubila posao

Tara Gins nije ni slutila da bi joj poziranje za Playboy moglo naškoditi u budućnosti. Belgijska biciklistica trebala je trenirati jednu mušku ekipu, ali je naposljetku dogovor propao.

Belgijska biciklistica Tara Gins (30) prošle je godine pozirala za popularni američki časopis erotskog sadržaja Playboy u kojem je pozirala u toplesu, a upravo je to razlog zbog kojeg nije dobila posao trenera jedne muške momčadi, prenose 24sata.hr.

Gins se biciklizmom profesionalno bavila od 2016. do 2018. godine, vozila je za ekipe Lares-Waowdeals i Health Mate-Cyclelive sa sjedištem u Belgiji, a trenutačno trenira jedan belgijski amaterski tim.

Biciklisticu na Instagramu prati skoro 30.000 ljudi gdje nerijetko objavljuje fotografije na kojima je oskudno odjevena, a sada joj se prethodni manekenski pothvat obio o glavu.

Gins je na društvenim mrežama podijelila s obožavateljima neugodu koju je doživjela, a za Cycling News je izjavila:


Usmeno smo se dogovorili da ću preuzeti vođenje ekipe. Zbilja sam bila sretna jer to volim raditi. Međutim netko je očito sada napravio problem zbog fotografije. Sada me nije briga što je dogovor propao. Ovako je bolje jer ne želim surađivati s ljudima koji ne vide moje sposobnosti i ne gledaju izvan okvira, što se još uvijek događa u biciklizmu, a to je šteta.

Gins priznaje da je ostala šokirana kada su joj rekli da zbog snimanja za Playboy smatraju kako nije prikladno da preuzme tu ulogu.

Šef tima započeo je razgovor rekavši mi da dogovor koji smo imali otpada jer je netko iz kluba naišao na moje fotografije. Ta je osoba poslala fotografije ostalim članovima u zajednički razgovor u kojima ja nisam bila. Ne znam o kojim se fotografija radi jer sam, osim za Playboy, snimila i jednu fotografiju za kalendar jedne belgijske tvrtke – rekla je Gins i zaključila:

Ti se kalendari šalju isključivo kupcima njihove tvrtke pa ih ne možete pronaći na internetu. Kalendar je izašao prvi tjedan u siječnju, pa pretpostavljam da se radi o tim fotografijama.

Bild.ba

Previous articleSindikat zdravstva optimističan nakon sastanka, nadaju se dogovoru
Next articleKod muškarca koji je bacio bombu na radnike pronađeno još oružja