Zbog komentara o srpskom konobaru Hrginu konobu su zasuli lošim recenzijama

Mirjana Hrga, novinarka i savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, žestoko je reagirala na priču konobara iz Srbije koji se žalio na uvjete u Hrvatskoj.

“Dakle, frajer prema vlastitom priznanju početnik-neznalica, s plaćom i napojnicom imao je cca 2700 eura na mjesec i pri tom plaćen smještaj, režije i hranu i kaže da je bio – izrabljivan (btw, došao odraditi sezonu, a ne provesti život u tom restoranu)”, objavila je Hrga na Gacebooku, kao što smo pisali. 

Sada je otkrila da mnogima taj komentar nije sjeo.  

“Samo napišeš mišljenje.

Ubode mnoge.

Krene internet orgijanje.

Štoviše, pozivanje da se iz osvete na Googleu, u recenzijama konobe koja ne želi varati državu, obećavati i na crno davati nerealne plaće i tako sudjelovati u kolektivnom povlačenju na dno, šibaju jedinice i tako ruši poslovanje.

U prijevodu i prosjeku, to će značiti da od izvanrednog mjesta, za par sati postajete mjesto koje stranac, neinformiran o razlozima ludila, treba zaobići.

Naime, Google ti dopušta da bez da si nogom kročio rušiš rejting nekog mjesta. Ako to želiš. Nema kontrole, nema sankcija.

Samo ples sitnih duša”, napisala je Hrga na Faceboku.

Bild.ba

Previous articleVIDEO Manijak u Ljubuškom se namjerno autom zabio u ogradu noćnog kluba
Next articleČović pisao diplomatskim predstavnicima u BiH: Konstitutivnost i legitimno političko predstavljanje nisu predmet trgovine
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments