Željko Raguž kaže da je dobro da Bakir kaže što misli o Hrvatima

Željko Raguž, ravnatelj Hrvatskog dokumentacijskog centra Domovinskog rata u BiH, kaže za RTV Herceg-Bosne da je “dobro da Bakir kaže što misli o Hrvatima”.

– Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, svojim izjavama u Zagrebu je jasno dao do znanja kako nije odustao od ratne retorike i ratnih ciljeva koje pokušava provesti u miru – izjavio je Raguž.

Po njegovom mišljenu, Izetbegovića “treba pustiti” da što više govori.

– Nazivajući zločincima sve one koji nisu na bošnjačkog strani, Izetbegović jasno pokazuje kako je ostao u 90-im godinama i na pozicijama iz toga vremena. A takvi danas ne mogu biti sugovornici Bruxellesa ili bilo kojeg drugog dijela normalnog svijeta. U biti, Izetbegovića samo treba pustiti da što više govori kako bi otkrio pravo lice politike koju vodi – kazao je Željko Raguž za RTV Herceg Bosne.

Opširnije u videoprilogu:

Bild.baKomentari

Next Post

Mario Mandžukić bi se mogao vratiti u Bayern kao zamjena ovom igraču

Sri ruj 30 , 2020
Iznenađujuće, na popisu želja šefova u bavarskom klubu našao se i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je i dalje bez kluba. Do kraja prijelaznog roka u Njemačkoj ostalo je još svega pet dana, a prema pisanju tamošnjih medija Bayern je krenuo u potragu za rezervnim napadačem, odnosno čovjekom koji […]
Mario Mandžukić