Zlatna olimpijka nakon prijetnji: “Hrvatica sam i time se ponosim, a Đoković je tako skroman”

Zlatna Matea Jelić i brončani Toni Kanaet stigli su u Hrvatsku nakon ogromnog uspjeha. Priča koja se posebno proširila medijima je ona o Matei Jelić.

Matea je rođena u Kninu prije 23 godine, a nakon zlata je izjavila da će proslavu zlata spojiti s Olujom 5. kolovoza. Ta izjava nije dobro prošla kod Srba koji su je zasuli porukama na Instagramu i prijetili joj smrću

”Ja sam rođena Hrvatica i uvijek ću biti do smrti, time se ponosim. Putujem svijetom i ne dijelim ljude, samo na dobre i loše. Ovi su loši ljudi koji su mi slali prijeteće poruke, ali ne obazirem se na njih, samo na ljubav koji mi drugi daju”, rekla je Jelić pa otkrila kako joj je bilo na druženju s Đokovićem.

”On je bio zajedno sa Sinkovićima i kad sam osvojila zlato, zvali su me da dođem. Đoković je tako skromna osoba, kao i braća Sinković. Zahvalna sam što sam ih upoznala, pravi su šampioni. Svi smo u Selu postali obiteljski povezani, a tek smo se upoznali. Nevjerojatno”, izjavila je Jelić

Bild.ba

Previous article“Zašto ste u Daytonu pisali Ustav na koji će pristati Srbi i Hrvati, a zatim ga mijenjali samo da budu zadovoljni Bošnjaci?”
Next articleSlavlje navijača Veleža preraslo u huliganizam. Napadali su vozače, uništavali automobile…